Pyrene 2004 - La festa dels Pirineus
El Mundo de los Pirineos

Catalá

Castellano


Pyrene 2004 | Programa | Mape | Patrocina


Festival PYRENE. La festa dels Pirineus

La Seu d'Urgell. Alt Urgell. Lleida
9, 10 y 11 de juliol de 2004

EDICIÓ ACTUAL

Pyrene 2004 - La Festa dels Pirineus Un esdeveniment organitzat per la revista "El Mundo de los Pirineos" amb col·laboració de La Diputació de Lleida, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Cadí, Grifone i Gore-Tex.

La festa PYRENE, organitzada anualment per la revista El Mundo de los Pirineos, es celebra enguany en la localitat de La Seu d'Urgell-Alt Urgell, els dies 9,10 i 11 de juliol. Aquesta gran cita dels amants de la cultura, la muntanya i la natura pirinenca, arriba a la seva quarta edició amb un atractiu i complert programa d'activitats. Si la edició anterior va ésser El Pont de Suert el centre d'activitat, en aquesta, el Pyrene viatge fins l'Alt Urgell on torbem aquesta excepcional cruïlla de camins com es La Seu d'Urgell.
El festival, que sens dubte s'ha convertit, en una de les cites imprescindibles per els Pirinencs i els amants de la serralada, ofereix un atractiu programa d'activitats relacionades amb la cultura i la natura.

De divendres a diumenge aquest festival consolida una variada proposta d'oci, concerts de musica amb invitats de l'alçada de: Ojos de Brujo, Kepa Junquera, Cheick Lô, Aïsha, Jabier Muguruza, El Pont d'Arcalís, Eskamot Tamarro, Les Violines, Miquel Gil, Ttukunak i la Ronda dels Ferrer, fires d'Artesania i Gastronomia, la IV edició de la fira del llibre, disc i cartografia pirinenca; exposicions d'artistes locals, ascensions i rutes natura al Parc Natural del Cadí-Moixeró, teatre i tallers per nens, correfoc, esport rural Basc, malabars. Com fet destacat s'incorpora la Festa del Club Super 3 K33 amb el plus de distracció que aportarà a tots el nens i joves.

El centre neuràlgic de la festa, serà La Seu d'Urgell, els seus carrers i altres indrets de l'Alt Urgell rebran els milers de visitants que acudiran a aquesta cita, que cada cop es consolida mes en el calendari festiu dels Pirineus.



Antecedents
2001 - Otsagabia (Navarra)
2002 - Llavorsí (Pallars Sobirà)
2003 - El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

MES INFORMACIÓ

El Mundo de los Pirineos:
Jesús M. Pérez Azaceta: Tel. 943 31 32 09 / jmperez@elmundodelospirineos.com
Jaume Pifarré: Tel. 973 36 06 67 / jpifarre@elmundodelospirineos.com

Ajuntament de La Seu d'Urgell: 973 35 00 10
Central de Reserves Allotjaments: 973 35 37 92 / turismeseu@svt.es

© Copyright 2004 - El mundo de los pirineos Subir